O nama

BONELLA -  ZDRAVA HRANA I UKUSNA JELA

Uživajte u Bonella ponudama i našem izboru hrane bez glutena, organskih i makrobiotičkih proizvoda, u mudro odabiranoj hrani za dijabetičare i najkvalitetnijem čarobnom svijetu ukusa čajeva i ljekobilja iz cijelog svijeta... Gotovi pekarski proizvodi i kuvana jela iz Bonella kuhinje postali su pravi partner Vašoj porodici i Vašem užurbanom načinu života.  Bonella kuva za sve koji mnogo rade i nemaju vremena...

 

MISIJA - "Hrana treba da bude lijek, a lijek - hrana". Ova Hipokratova misao, izrečena prije mnogo vjekova najbolje oslikava našu misiju - zdrav način ishrane i potpuno novi odnos prema sopstvenom duhu i tijelu.

 

CILJ - Bonella je postala brend koji privlači iz dana u dan nove potrošače. Domaće tržište je prepoznaje upravo po specifičnosti usluge i popularisanju zdravih načina ishrane još iz vremena kada se ovom temom u našoj zemlji nije niko bavio, osim rijetkih narodnih ljekara i travara. Cilj nam je da u godinama koje dolaze, svako domaćinstvo u Crnoj Gori njeguje trendove zdrave ishrane,  kuhinju naših predaka i život u duhu sa prirodom.


U Bonella specijalizovanim radnjama možete naći proizvode koji zadovoljavaju i vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane, ali vodimo računa i o potrebama osoba slabijeg zdravstvenog stanja, kao i osobama oboljelim od dijabetesa i celiakije.


Želja nam je da Vas inspirišemo da preventivno konrolišete svoje zdravlje, a osobe sa zdravstvenim problemima, bez obzira na uzrok bolesti i trenutno stanje organizma, povjeruju u moć izlječenja. Obećavamo Vam u tome pomoć i savjete šta da iz široke palete proizvoda  Bonella marketa koristite. Tu su  i naši zaposleni, edukovani tako da  što većem broju ljudi približe ideju o važnosti zdravog života.

 

Vaša Bonella